Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΣΤΟ 2ο ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 2013



ΧΟΡΩΔΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Διεύθυνση: Κώστας Μεϊντάνης.
 
     Η Χορωδία  Ζακύνθου ΄΄Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ΄΄ είναι πολιτιστικό, μη κερδοσκοπικό Σωματείο που ιδρύθηκε το 1985 και από τότε, λειτουργώντας αδιαλείπτως, έχει δώσει συναυλίες τόσο στο νησί όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα ( Κέρκυρα, Φιλοθέη, Καλαμάτα, Θεσσαλονίκη, Άλιμο, Καστοριά κλπ).
     Έχει επίσης πολύ επιτυχημένες παρουσίες στο Εξωτερικό ( Ιταλία 3 φορές, Γερμανία, Κύπρο 4 φορές, Βουλγαρία κλπ), ενώ παράλληλα δέχτηκε και φιλοξένησε στη Ζάκυνθο αξιόλογα χορωδιακά συγκροτήματα Ελληνικά αλλά και ξένα, από την Ιταλία, την Κύπρο κλπ. Παράλληλα η χορωδία Ζακύνθου ΄΄ Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ΄΄ έχει διοργανώσει και το 9ο  ΠΑ.ΣΥ.ΧΟ (Πανελλήνιο Συνέδριο Χορωδιών).
    Το εκκλησιαστικό τμήμα της Χορωδίας ψάλει αφιλοκερδώς στην ομώνυμη ιστορική εκκλησία της πόλης μας , διατηρώντας την τοπική παράδοση.
     Η Χορωδία, που είναι και μέλος της «Στέγης Ελληνικών Χορωδιών», συγκροτείται από σαράντα μέλη (Χορωδούς και Μουσικούς) και μεριμνά πάντα για την προσέλκυση νέων ανθρώπων που αγαπούν το Χορωδιακό τραγούδι. Διοικείται από Διοικητικό Συμβούλιο και καλλιτεχνικό Διευθυντή έχει το καθηγητή μουσικής κύριο  Κώστα Μεϊντάνη.
1.     ΕΞΗΓΟΡΑΣΑΣ ΗΜΑΣ
 
 
2.     ΔΙΕΜΕΡΙΣΑΝΤΟ


3.     ΤΟΝ ΛΗΣΤΗΝ


4.     ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ


5.     ΚΥΡΙΕ ΑΝΑΒΑΙΝΟΝΤΟΣ ΣΟΥ


6.     ΙΝΑ ΤΙ





















1 σχόλιο:

  1. Οι εντυπώσεις άριστες,
    "ΕΥΓΕ" πολλά να πούμε,
    φιλοξενία άψογη,
    θερμά ευχαριστούμε.

    Δύ-στιχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή