Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Η ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ




Το Λύκειο Ελληνίδων Κερκύρας πραγματοποίησε εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο, την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, με θέμα τα Χριστούγενα και την πρωτοχρονιά.
Στην εκδήλωση αυτή συμμετείχε η Βυζαντινή Χορωδία Κερκύρας αποδίδοντας εόρτιους ύμνους του Αγίου Δωδεκαημέρου.
Σύμφωνα με την πρόσκληση: 

" Ο τίτλος της παράστασής ήταν:
“Εδώ σε τούτες τις αυλές τις μαρμαροστρωμένες” 

Είναι μια βραδιά γεμάτη χορούς, κάλαντα, ύμνους, είναι μια βραδιά γεμάτη κόσμο, παιδιά και μεγαλύτερους, που με πολύ χαρά και ενθουσιασμό θα σας παρουσιάσουν αυτά που ετοίμασαν για σας, με πολύ σεβασμό στην παράδοση και με πολύ φροντίδα και αισθητική.

Σε αυτήν μας την προσπάθεια μαζί μας είναι η Βυζαντινή Χορωδία Κέρκυρας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βελονάδων και η έκτη τάξη του 7ου Δημοτικού Σχολείου."
Η Βυζαντινή Χορωδία Κερκύρας με χαρά αποδέχθηκε την πρόσκληση του Λυκείου Ελληνίδων αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο του στην διάσωση των εθίμων και των παραδόσεων του Λαού μας. Συγχρόνως αποτελεί άλλη μιά συνεργασία στην στο πλαίσιο μιάς καλής συνεργασίας τα τελευταία χρόνια μεταξύ του Λυκείου Ελληνίδων Κέρκυρας και της Βυζαντινής Χορωδίας Κερκύρας.
 
Ευχαριστούμε για την πρόσκληση και ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες και στις οικογένειές τους Χρόνια πολλά και καλή νέα χρονιά! 
 
Παρακολουθήστε την συμμετοχή της Χορωδίας μας.
 
Ύμνοι των Χριστουγέννων:
 
 
 
Ύμνοι Περιτομής του Κυρίου και Μεγάλου Βασιλείου: 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου