Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

ΕΚΔΟΣΗ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΔΙΣΚΟΥ «ΚΕΡΚΥΡΑ ΥΠΟΔΕΧΟΥ»






Η Βυζαντινή Χορωδία Κερκύρας εξέδωσε ψηφιακό δίσκο αφιερωμένο στην Α.Θ.Π. τον Οικουμενικόν Πατριάρχην κ.κ. Βαρθολομαίο με την ευκαιρία της επισκέψεώς του στην Κέρκυρα. 


Ο τίτλος του Ψηφιακού Δίσκου είναι «Κέρκυρα Υποδέχου» και εκδίδεται με την αφορμή της επισκέψεως της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κκ. Βαρθολομαίου στην Κέρκυρα.


Ο Ψηφιακός Δίσκος περιλαμβάνει ύμνους επί τη υποδοχή τους Παναγιωτάτου, τους οποίους συνέθεσε μετά από αίτημα της Βυζαντινής Χορωδίας Κερκύρας, ο Πανοσιολογιότατος Ιερομόναχος π. Αθανάσιος Σιμωνοπετρίτης Υμνογράφος της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας,  επιλεγμένους ύμνους από τις ακολουθίες των εν Κερκύρα Αγίων καθώς και τον Πολυχρονισμό του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου.


Η έκδοση αυτή αποτελεί φόρο τιμής στην Α.Θ.Π. τον Οικουμενικόν Πατριάρχην κ.κ. Βαρθολομαίον και την Μ. Εκκλησία της Κωνσταντινουπόλεως και αποτελεί μια μικρή συμβολή και συμμετοχή της Βυζαντινής Χορωδίας Κερκύρας στην υποδοχή της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου στην Κέρκυρα.



Κεντρική διάθεση: Βυζαντινή Χορωδία Κερκύρας. 
ΤΘ. 191 Κέρκυρα 49100
Τηλ. 6937765348 & 6946072106 
Mail: byzantinechoir@iqnet.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου