Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Ο ΑΡΧΩΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ
Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012 ο Άρχων Διδάσκαλος του Αποστόλου της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας κ. Δημήτριος Νεραντζής μετά από πρόσκληση της Βυζαντινής Χορωδίας Κερκύρας βρέθηκε στην Κέρκυρα και έψαλλε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Γαρίτσας.

Ευχαριστούμε πολύ τον Άρχοντα για το μνεγαλείο της τέχνης του, για την αγάπη και την ολοπρόθυμη ανταπόκρισή του και του ευχόμαστε Υγεία και δύναμη για να μας ψάλλει πολλά πολλά χρόνια.

Θερμές ευχαριστίες προς τον Προϊστάμενο του Ι. Ναού πρωτοπρεσβύτερο π. Ιωάννη Βλάση καθώς και τον Πρωτοψάλτη του Ι. Ναού κ. Θεμιστοκλή Κογεβίνα και τον Λαμπαδάριο κ. Κωνσταντίνο Γιούργα για την φιλοξενία και την πρόθυμη συνεργασία τους.

Στο αναλόγιο μαζί με τον Άρχοντα συμμετείχαν μέλη της Βυζαντινής Χορωδίας Κερκύρας, αριστερά έψαλλαν ο Πρωτοψάλτης και ο Λαμπαδάριος του Ιερού ναού.

1. Οι Αίνοι του Βαρέως ήχου.


2. Το Β΄ Εωθινό Δοξαστικό ήχος Β΄.3. Το τρισάγιο της θ. Λειτουργίας και το Δύναμις το λεγόμενον συνειθισμένον.4. Το Αποστολικό Ανάγνωσμα της Κυριακής.


5. Χερουβικό Πέτρου Λαμπαδαρίου ήχος Τέταρτος.


6. Άξιον εστί. Γρηγορίου Πρωτοψάλτου το λεγόμενον Πατριαρχικόν.  Ήχος Δεύτερος.Φωτογραφικό υλικό από την Θ. Λειτουργία στον Ι. Ναό Αγίας Τριάδος Γαρίτσας Κέρκυρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου