Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012

Ο ΑΡΧΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΗΣ Μ.τ.Χ.Ε. κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ


Μετά από πρόσκληση της Βυζαντινής Χορωδίας Κερκύρας, θα επισκευτεί την Κέρκυρα από 15 έως 19 Νοεμβρίου 2012 ο Άρχων Διδάσκαλος του Αποστόλου της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας πρωτοψάλτης κ. Δημήτριος Νεραντζής.

Η Επίσκεψη του Άρχοντος Δημητρίου Νεραντζή θα περιλαμβάνει επίσκεψη στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κερκύρας Παξών και Διαποντίων Νήσων κ.κ. Νεκτάριο, επισκέψεις σε Ιερές Μονές και Βιβλιοθήκες της Κέρκυρας, συνάντηση με τα μέλη και τους μαθητές της Βυζαντινής Χορωδίας Κερκύρας, Εισήγηση και ανάλυση μελών με θέμα "Η Ερμηνεία του Εκκλησιαστικού μέλους στη 2η Ψαλτική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012.

Ακόμη το πρωί της Κυριακής 18 Νοεμβρίου θα ψάλλει στην Θεία Λειτουργία που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Γαρίτσας. 

Είναι μεγάλη τιμή και συγχρόνως μεγάλη ευκαιρία για όλους τους φιλόμουσους και εραστές της Ελληνικής Εκκλησιαστικής μουσικής η έλευση του Αρχοντος κ. Νεραντζή στο νησί μας. 

Προσκαλούμε με ιδιαίτερη χαρά όλους να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις και να ακούσουν από κοντά τον Άρχοντα στις εξαιρετικές και υποδειγματικές ερμηνείες του.

Εκ της Βυζαντινής Χορωδίας Κερκύρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου