Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Με τη Χάρη Του Θεού πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012 η πρώτη συνάντηση της Βυζαντινής Χορωδίας Κερκύρας για το εκπαιδευτικό έτος 2012-2013. Η Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό κέντρο της Ενορίας Αγ. Τριάδος Κοντοκαλίου Κέρκυρας.Η συνάντηση ξεκίνησε με τον Αγιασμό και την επίκληση της Χάριτος του Θεού για τα μαθήματα, τις δραστηριότητες, τους μαθητές και διδάσκοντες και τα μέλη της χορωδίας μας. Μαζί μας ο σεβαστός μας Οικοδεσπότης και Εφημέριος της Ενορίας Αιδεσιμολ. Οικονόμος π. Κωνσταντίνος Μάζης, πατήρ, αδελφός και μέλος της Χορωδίας μας. 


Μαζί με τον Χοράρχη μας π. Σπυρίδωνα τέλεσαν την ακολουθία του Αγιασμού κατά την οποία συνέψαλλαν όλα τα μέλη της Χορωδίας με προεξάρχοντες τους κ. Γεώργιο Χαραλάμπους και Βασίλειο Ρουβά.

 Το Αποστολικό ανάγνωσμα απέδωσε μελωδικά ο κ. Σπυρίδων Γουδέλης. 

Αμέσως μετά ακολούθησε η προσφώνηση του π. Σπυρίδωνος προς τα μέλη της Χορωδίας κατά την οποία καλοσόρισε και ευχήθηκε για τη νέα περίοδο, ενημέρωσε σύντομα για τα νεότερα και τους στόχους, τις εκρεμμείς υποχρεώσεις της Χορωδίας και τον προγραμματισμό των εκδηλώσεων.

Αμέσως μετά ακολούθησε κέρασμα και στο τέλος πραγματοποιήθηκε η πρώτη πρόβα της Χορωδίας.

Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη καλή, ευλογημένη και δημιουργική χρονιά!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου