Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΥΜΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ


ΥΜΝΟΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟΝ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΕΠΙΣΚΟΠΟΝ ΤΡΙΜΥΘΟΥΝΤΟΣ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Από την πρώτη Πανηγυρική Συναυλία της Βυζαντινής Χορωδίας Κερκύρας 13/12/2011 στο Δημοτικό θέατρο Κέρκυρας, τα στιχηρά του εσπερινού Αγ. Σπυρίδωνος.

 

Από την δεύτερη Πανηγυρική Συναυλία της Βυζαντινής Χορωδίας Κερκύρας 13/12/2012 στο Πνευματικό Κέντρο της Ι. Μητροπόλεως Κερκύρας, τα στιχηρά του εσπερινού Αγ. Σπυρίδωνος.



Από την ίδια Συναυλία το οκτάηχο Δοξαστικό του Εσπερινού Αγίου Σπυρίδωνος.


Από την Συναυλία στον Ι. Ναό Υ. Θ. Ευαγγελιστρίας Λευκίμμης τις 15/12/2013 τα απόστιχα του Εσπερινού του Αγ. Σπυρίδωνος.



Από την πανηγυρική Συναυλία τις 13/12/2-13 στο Φουαγιέ του Δημοτικού θεάτου Κέρκυρας το Δοξαστικό των αποστίχων του Εσπερινού του Αγ. Σπυρίδωνος.



Από την πανηγυρική Συναυλία τις 13/12/2014 στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Κέρκυρας. Τα εφύμνια του Αγίου Σπυρίδωνος και τα εγκώμια.





Από την πανηγυρική Πανηγυρική Συναυλία της Βυζαντινής Χορωδίας Κερκύρας 13/12/2015 στον Ι. Ναό Υ. Θ. Στερεωτών τα στιχηρά και το Δοξαστικό των Αίνων του Όρθρου της εορτής του Αγ. Σπυρίδωνος..




Χρόνια πολλά και ευλογημένα με την προστασία του Αγίου μας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου